De juiste ruimte voor uw inboedel!
06 - 15 94 09 60 of 06 - 53 74 20 64

Huureenopslagbox.nl

De voordelen van Huureenopslagbox.nl

Flexibel

Wij kunnen u snel helpen. Of u nu een appartement hebt of een grote vrijstaande woning, wij hebben altijd de juiste ruimte. Voor enkele maanden of een heel jaar – de keuze is aan u! U krijgt eigen sleutels en kunt 24/7 bij uw box. Ook is er voldoende parkeergelegenheid bij de opslagruimte. Door de overheaddeuren kunt u uw spullen binnen in- en uitladen.

Camera’s en verlichting

Wat veel van onze huurders fijn vinden is dat wij wonen in de woning voor de opslagruimte. Op die manier is er (eigenlijk) altijd bewaking aanwezig.  Daarnaast beschikken wij over camerabewaking en een geautomatiseerd hek. Wanneer het schemerig wordt, gaat er automatisch verlichting aan op het buitenterrein.

Binnen in- en uitladen

Weer of geen weer, het maakt bij uw verhuizing geen verschil. U kunt uw spullen bij ons namelijk binnen in- en uitladen. Dit kan dankzij de grote overheaddeuren in de loods. U rijdt zo achteruit naar binnen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor de loods. Heeft u veel hulp bij de verhuizing? Geen enkel probleem, ze kunnen allemaal hun auto kwijt op ons ruime buitenterrein.