De juiste ruimte voor uw inboedel!
06 - 15 94 09 60 of 06 - 53 74 20 64

Recensies

Ervaringen van huurders met Huureenopslagbox.nl

“Een prima plek om je spullen tijdelijk te stallen. Mooie ruimte, veilig en droog! En enorm handig, een goederenlift. 24/7 toegankelijk. Aanrader.”
Marco Douma
Heerenveen, 16 maart 2020
“Heb 3 maanden gebruik gemaakt van een opslagruimte. De ruimte was droog en keurig. Ook het inpandig kunnen laden en lossen was erg fijn. Het contact met de verhuurders was goed en adequaat. Voor herhaling vatbaar.”
Martin de Jong
De Hoeve, 2 februari 2020
“Prima opslagruimtes, altijd toegang met eigen sleutel, geen moeilijk en ingewikkeld gedoe contact rechtstreeks met Jolle of Marja het is ons tijdens de verhuizing prima bevallen.”
Gerty Koning
Steenwijk, 21 augustus 2019
“We hebben naar alle tevredenheid de box van jullie gehuurd. Goed contact en keurige box voor al onze spullen. Mochten we in de toekomst weer een opslag box nodig hebben, nemen we weer contact op met jullie. Hartstikke bedankt!
Rosanne en Rene Diever
Wolvega, 4 juni 2019
“De opslag voldeed zonder meer aan mijn wensen en jullie meedenken en service is prima geweest. Veel succes en geluk.”
Peter Struik
Heerenveen, 8 april 2019
“Bedankt dat we van jullie een opslagruimte mochten huren. We hebben deze ruimte erg gewaardeerd. De ruimte was goed droog, netjes en vrij toegankelijk voor ons. Ook de soepele communicatie met jullie, per mail, telefoon en persoonlijk vonden we erg prettig. Wij zullen jullie en jullie opslag zeker aanbevelen.”
Atje Hania en Jelle Tuttel
Nieuwehorne, 1 december 2018
“Ruim anderhalf jaar naar alle tevredenheid een box gehuurd voor opslag van inboedel. Alles keurig geregeld en leuk persoonlijk contact. Top.”
Andre Fluitman
Heerenveen, 3 november 2018
"Wij vinden jullie opslag ideaal. Netjes en je kunt er altijd bij, wat echt een pluspunt is. Ook het feit dat je overdekt kunt laden en lossen is erg handig. Jullie service is prima, goed contact en met de betaling loopt het soepel. Bedankt voor het afgelopen jaar, wij zullen jullie aanbevelen bij mensen die opslag nodig hebben.”
Kathleen Vreeburg
Steenwijk, 2 juli 2018
"Zoek niet verder als je goede opslag voor je meubels wilt. Schone ruimte, je kunt met een vrachtwagentje bijna tot aan de opslagruimte rijden, service kan niet beter en je kunt altijd bij je spullen doordat je zelf de sleutel hebt van je eigen ruimte. Tel daarbij op dat ze goedkoper zijn dan anderen, dus we kunnen deze opslag van harte aanbevelen!"
Ties Huisinga
Heerenveen, 19 november 2017
“De opslagruimten bestaan uit mooie afgesloten boxen in een grote schuur met betonnen vloer. Je kunt mooi tot bij je box rijden om te laden en te lossen. Op het goedverharde voorterrein kun je zelfs met een vrachtauto ruim manouvreren. Marja verzorgt de contacten en administratie vlot en snel. Kortom als je tijdelijk spullen moet opslaan een prima oplossing.”
Joop Oudshoorn
Heerenveen, 28 oktober 2017
“Een prima locatie om je verhuisspullen op te slaan. Heerlijk dat er een ruime lift in het pand aanwezig is. Met in en uitladen van je spullen kun je met de auto naar binnen rijden, zodat je spullen met regen lekker droog blijven.”
Familie Jongedijk
Mildam, 3 april 2017
“Wij hebben iets meer dan twee jaar een opslagruimte gehuurd. Wij zijn zeer tevreden over de flexibiliteit, onbeperkte toegang tot de opslag en voldoende ruimte. Kortom een echte aanrader voor wie op zoek is naar tijdelijke opslagruimte.”
Jan Wiebe Land
Heerenveen, 1 februari 2017
“Twee jaar heb ik bij Marja en Jolle naar tevredenheid magazijnruimte gehuurd voor mijn bedrijf. De ruimte is netjes en de locatie ligt centraal (dichtbij Heerenveen en de A32). In deze ruimte kon ik bekijken hoe het met mijn bedrijf verliep. Recent verhuisd naar een ruimere locatie. Minstens zo belangrijk om te vermelden is dat Marja en Jolle prettige mensen zijn.”
Petra Paas
Oranjewoud, 5 december 2016
“Gedurende ruim een half jaar hebben we gebruik gemaakt van deze opslagruimte. Prima afspraken gemaakt en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ook zeer flexibel geweest toen we tijdelijk wat meer m2 nodig hadden. Prettig en fijn contact gehad. Absoluut een aanrader.”
Edo Epema
Heerenveen, 3 december 2016
“Ik heb bijna een jaar hier een opslag box gehuurd. Ik ben dik tevreden altijd geweest. De box die ik had was ruim genoeg en netjes. Ik kreeg altijd keurig op tijd de factuur maandelijks toegestuurd. En Marja en Jolle zijn leuke en betrouwbare mensen. Kortom een echte aanrader.”
Tjisje Glashouwer
Heerenveen, 3 november 2015